Bootcamp minu sotsiaalsete muredest – Julius Schlensok

, , Leave a comment

Bootcamp minu sotsiaalsete muredest – Julius Schlensok
Rate this post

download a itunes gift card generator

TNT – ma olen jõuallikas, vaata, et ma plahvatan. See on tänapäeva kirjutamise heliriba ja mul on seda vaja – kavatsen ennast ületada oma sügavaima juurdunud hirmu: hirm võõraste ees. Nagu varem mainitud, hirmutas mind võõrastega lähenemine. Loomulikult on see paljude elusolijate jaoks suur takistus, kuna see mõjutab ennekõike kogu mu suhtlemist. Niisiis, kui suvepühad hakkavad homme hakkama hakkan, siis ma flirtan, pannes ennast selle hirmu juurde, et bootcampi stiil. See tähendab läheb järgmisele suurele linnale (muuta see minu jaoks natuke lihtsamaks, kuna keegi seal ei näe mind enam kunagi) ja lähenevad inimestele. Lihtsalt mõte teeb mind äremaks. Ja ma teen seda iga päev mitu nädalat. Introvertsena, see tõenäoliselt mind põletab, nii et ma pean ise mõttekaupa uuesti tarbima, püüdma iseenesest.

Et vältida liiga suurt ennast, on siin loodud lapsehoidjad: 1. lihtsalt hoides silmakontakte ja naeratades, 2. öeldes "hi" võõrastele ja 3. vestluste algatamine. Lõpuks tegeleksin järgmise hirmuga ja keskenduksin vestlustele tüdrukutele, kes tunduvad atraktiivseks. Ja jah, see on 100 protsenti kopeeritud vana pick-up klassikaline sobivalt nimetatakse "Don Juan Boot Camp." See on just see, mida ma vajan: väljamõeldud plaan. Meede on oluline. Ja see ei lähe kergemaks selle üle mõtlemisega.

Loomulikult võtaksin mõned märkused ja kirjutan selle kohta. See saab olema huvitav.

google playcard codes no survey

 

Leave a Reply